Assistent Meewerkend Vestigingsmanager NSO (doorgroeimogelijkheid naar Meewerkend Vestigingsmanager)

KleintjeZuid International French School, Amsterdam Zuid (28-36 uur).

Bienvenue à KleintjeZuid! De meest inspirerende kinder- en naschoolse opvang organisatie van Amsterdam. 20 jaar geleden zijn we gestart om elke dag een glimlach te bezorgen bij onze kinderen, hun ouders én natuurlijk onze medewerkers! En dat doen we nog steeds met veel plezier op onze 6 locaties in Zuid.

Goed, en dan nu waarom dit joúw baan moet worden! Dit is een prachtige kans om te starten als Assistent en binnen (maximaal) één jaar door te groeien naar Meewerkend Vestigingsmanager van deze locatie!

NSO KleintjeZuid International French School bevindt zich in de Internationale Franse School. Samen met Michelle, de huidige Meewerkend Vestigingsmanager, ben jij het gezicht van deze locatie! Ons ‘pop up and roll out’ concept op deze locatie is uniek; alles in deze tweetalige naschoolse opvang staat op wieltjes, zodat we onze materialen gemakkelijk van de ene naar de andere ruimte kunnen verplaatsen. Lees hier meer over de vestiging.

Over de functie
Als Assistent Meewerkend Vestigingsmanager ben jij de rechterhand, steun & toeverlaat én eerste aanspreekpunt van Michelle en zorg je ervoor dat de dagelijkse gang van zaken op ‘rolletjes’ loopt. Je bent verantwoordelijk voor zowel de opvang als de ontwikkeling van de kinderen gedurende de middagen. Daarnaast voer je diverse leidinggevende taken uit en draag je bij aan een goede samenwerking binnen jullie topteam.

Natuurlijk staan naast de kinderen, ook de ouders centraal. Je doet de rondleidingen, voert intakegesprekken en doet de overdrachten. Je beheert de communicatie in het ouderportaal en leert je team de do’s en don’ts. Daarnaast stem je de dagindeling en werkzaamheden met je team af en neemt de lead in de planning van activiteiten.

Bij afwezigheid van de Meewerkend Vestigingsmanager neem je haar taken waar en zorg je voor de continuïteit op de vestiging. Deze functie heeft een prachtige doorgroeimogelijkheid; binnen een periode van (maximaal) één jaar kun je doorgroeien naar Meewerkend Vestigingsmanager, met bijbehorende boventallige uren (schaal 8). Een afwisselende en uitdagende functie. We ontmoeten je graag!

Wat bieden wij jou?

 • Een goed salaris conform de cao-kinderopvang (schaal 7, doorgroeien naar schaal 8. Trede afhankelijk van ervaring).
 • Je komt terecht in een jong en dynamisch team, van een mooi en groeiend bedrijf;
 • Bonussen: €1.000,- bruto bij het tekenen van je eerste contractverlenging! Breng je een nieuwe collega aan, dan ontvang je een flinke aanbrengpremie van €1.000,- bruto;
 • Mogelijkheden tot ontwikkeling en doorgroeien via o.a. onze KleintjeZuid Academie;
 • 6 weken vakantie per jaar; tussen kerst en oud & nieuw is iedereen vrij. In mei 8 % vakantiegeld en in december 4 % eindejaarsuitkering. Dat is fijn de zomer en de feestdagen in gaan!
 • Voorrang op de wachtlijst voor opvang van je eigen kind én een fijne korting;
 • Pensioen; wij denken ook aan je toekomst;
 • Om ons team te motiveren zo fit mogelijk te blijven, bieden we voordelige bedrijfsfitness aan;
 • 100% reiskostenvergoeding! Reis je met de fiets? We vergoeden jouw swapfiets!
 • Uitzicht op een vast contract;
 • We hebben geregeld gezellige personeelsuitjes, zowel met je team als met heel KleintjeZuid.
 • Het welzijn van onze medewerkers staat voorop; middels onze samenwerking met OpenUp kun je gratis mentale en fysieke ondersteuning ontvangen van psychologen en lifestyle-experts.

Wat neem jij mee?
Een afgerond mbo- of hbo-diploma met de juiste kwalificatie om te werken in de kinderopvang. Controleer hier of jouw diploma hieraan voldoet (www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang).  Daarnaast heb je groot hart voor het vak en energie voor de dag! Je bent positief en past goed in ons zonnige team. Je hebt ervaring in de kinderopvang, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kan goed oplossingsgericht denken. Je bent beschikbaar 28-36 uur verdeeld over 5 dagen. Je beheerst zowel mondeling als schriftelijk de Nederlandse en Engelse taal.

Bij KleintjeZuid kies jíj hoe jouw sollicitatieproces eruitziet!  

Eerst even kennismaken op de vestiging om meer informatie te ontvangen? Dat kan! Laat je telefoonnummer dan achter en dan plannen we samen een koffiedate.  

Direct solliciteren? Dat kan natuurlijk ook! Laat je CV en motivatie achter en we nodigen je uit om deze in een gesprek toe te lichten.

Zou je graag telefonisch contact willen over de functie? Onze HR-adviseur Kim Spits (020-2089920) kletst graag met je. Je kunt ook appen via 06-25192292! 

We ontmoeten je graag! À bientôt op de Anthonie van Dijckstraat!

Meer vacatures

Open sollicitatie KleintjeZuid

Staat je droombaan niet tussen onze vacatures? Ben je andersgekwalificeerd en vraag je je af of je met je diploma in de kinderopvang kunt werken? Of ben je bijvoorbeeld alleen beschikbaar tijdens de zomervakantie? We ontmoeten je graag middels deze open sollicitatie!

Pedagogisch medewerker voorschool KleintjeZuid de Rivieren

Voor onze halve dagopvang locatie KleintjeZuid de Rivieren in Amsterdam zijn wij op zoek naar een vrolijke, warme en energieke pedagogisch medewerker om op de voorschool te werken voor 24-36 uur per week.

Pedagogisch medewerker voorschool KleintjeZuid Museumkwartier

Voor onze halve dagopvang locatie KleintjeZuid Museumkwartier in Amsterdam zijn wij op zoek naar een vrolijke, warme en energieke pedagogisch medewerker om op de voorschool te werken voor 24-36 uur per week.

Pedagogisch medewerker met voorschool ambitie KleintjeZuid de Rivieren

Voor onze halve dagopvang locatie KleintjeZuid de Rivieren in Amsterdam zijn wij op zoek naar een vrolijke, warme en energieke gekwalificeerde pedagogisch medewerker met ambitie om op de voorschool te werken!

Pedagogisch medewerker

Voor onze kinderdagopvang vestigingen in Amsterdam Zuid, zijn wij op zoek naar energieke pedagogisch medewerkers om ons fijne team te versterken! Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging op een van onze mooie KleintjeZuid locaties voor 18-36 uur? We vertellen je graag meer over de functie.

Pedagogisch baby specialist

Voor onze vestiging in de Rivierenbuurt zijn wij op zoek naar een baby pedagogisch specialist voor 36 uur per week, verdeeld over 4 dagen. Ben jij op zoek naar een nieuwe stap binnen de Kinderopvang en verdieping van je werk als pedagogisch medewerker? Lees dan verder!

Pedagogisch medewerker dreumesgroep

Voor ons kinderdagverblijf in Amsterdam Zuid in de Rivierenbuurt zijn wij op zoek naar een vrolijke, warme en energieke pedagogisch medewerker voor onze dreumesgroep. Je kan een contract krijgen voor 27 of 36 uur, wat jij wilt! Ben jíj de medewerker die wij zoeken en iedere dag een glimlach tovert op de gezichten van onze kinderen en ouders? Lees dan verder!

Pedagogisch medewerker peutergroep

Voor ons kinderdagverblijf in Amsterdam Zuid in het Olympischkwartier zijn wij op zoek naar een vrolijke, warme en energieke pedagogisch medewerker voor onze peutergroep. Je kan een contract krijgen voor 27 of 36 uur, wat jij wilt! Ben jíj de medewerker die wij zoeken en iedere dag een glimlach tovert op de gezichten van onze kinderen en ouders? Lees dan verder!

Pedagogisch medewerker International French School + STERK

Voor de nieuwste naschoolse opvang van KleintjeZuid in de International French School zoeken wij pedagogisch medewerkers met extra ambities op het vlak van ontwikkelingsstimulering voor maximaal 36 uur per week! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging met een internationaal en afwisselend karakter? Lees dan verder!

Pedagogisch medewerker naschoolse opvang

Voor onze vestigingen in Amsterdam Zuid waar wij naschoolse opvang bieden, zoeken wij pedagogisch medewerkers. Wil jij graag werken met kinderen vanaf 4 jaar, ben jij 3 a 4 middagen in de week beschikbaar en zoek je iets voor 15-20 uur per week? Lees dan verder!

Pedagogisch medewerker BBL leer-werkplek

Heb jij altijd al willen werken in de Kinderopvang maar beschik je nog niet over een diploma waarmee je aan de slag kunt? KleintjeZuid biedt je de kans om gratis de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) te volgen. Je kan binnen 1 jaar je pedagogisch medewerker behalen terwijl je op een van onze locaties werkt. Hoe mooi is dat, je ontwikkelen en daarnaast een salaris verdienen!

Pedagogisch medewerker International French School

Voor onze naschoolse vestiging in de International French School in Amsterdam-Zuid zijn we op zoek naar een enthousiaste collega voor 10-30 uur per week. 

Pedagogisch specialist KleintjeZuid

Voor een van onze vestigingen in Amsterdam Zuid zijn wij op zoek naar een pedagogisch specialist voor 27-36 uur per week, verdeeld over 3 of 4 dagen. Ben jij op zoek naar een nieuwe stap binnen de Kinderopvang en verdieping van je werk als pedagogisch medewerker? Lees dan verder!

BOL Stagiaires pedagogisch medewerker KleintjeZuid

Ontvang topbegeleiding, word onderdeel van een waanzinnig team vol professionals en krijg een baan aangeboden na het succesvol afronden van je diploma! Op onze vestigingen in Amsterdam Zuid hebben wij plek voor BOL stagiaires pedagogisch medewerker, lees je verder?

Solliciteren bij KleintjeZuid

Wat leuk! We nemen binnenkort contact met je op. 

upload hier je CV

upload hier je motivatie

Kennismaken

Wat leuk! We nemen snel contact met je op.