Facilitair Coördinator

Ben jij een facilitaire spin in het web met hands on mentaliteit & heb je zin in een nieuwe uitdaging binnen een jong groeiend bedrijf? KleintjeZuid zoekt een Facilitair Coördinator voor onze 6 kinderopvang locaties in Amsterdam Zuid (24 uur).

Wat kan je verwachten van de functie?
Jij bent het facilitaire aanspreekpunt van onze organisatie!

Je hebt contact met onze vestigingsmanagers, manager Business Development & manager Kwaliteit en al onze (externe) dienstverleners. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van alle facilitaire processen; denk aan het beheren van onze onderhoudscontracten, oplossen en uitzetten van ad-hoc gebouwbeheer problemen, laten uitvoeren van technisch onderhoud en toezicht houden op de voortgang ervan. Je verzamelt en beoordeelt offertes op prijs & kwaliteit en vergelijkt deze met de concurrent. Jij wilt de beste deal! Daarnaast werken we samen met Qur+ aan ons MJOP, dit systeem maak je eigen en weet je onze leveranciers aan te koppelen.

Elke dag is anders, spreek je andere mensen en stuit je op nieuwe uitdagingen die je efficiënt weet af te ronden. Gedeeltelijk doe je je werk achter de laptop en gedeeltelijk ben je op de vestigingen om de staat van het gebouwbeheer te controleren. Dit maakt jouw werk dan ook zo leuk!

Wat neem jij mee?
– Je hebt affiniteit met gebouwbeheer en beschikken over enige technische kennis is een pre. Iets nog onbekend? Je bijt je erin vast, zoekt het uit en vraagt hulp waar nodig.
– Iedere vorm van communicatie ligt jou goed; aan de telefoon, per mail of face2face. Je weet je mannetje te staan.
– Plannen en organiseren is je tweede aard en bent daarnaast commercieel ingesteld.
– Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.

Wat bieden we jou?

 • Je komt terecht in een jong en dynamisch team, van een mooi en groeiend bedrijf;
 • Intentie tot een vast contract;
 • Mogelijkheden tot ontwikkeling en doorgroeien worden gestimuleerd;
 • Een goed salaris conform de CAO kinderopvang in schaal 7 (€ 2.818 – € 3.762 op basis van 36 uur);
 • Pensioen, we denken graag aan je toekomst.
 • 6 weken vakantie per jaar; tussen kerst en oud en nieuw is iedereen vrij. In mei 8 % vakantiegeld en in december 3 % eindejaarsuitkering. Dat is fijn de zomer & de feestdagen in gaan!
 • 100% reiskostenvergoeding! Reis je met de fiets? We vergoeden jouw swapfiets!
 • Om ons team te motiveren zo fit mogelijk te blijven, bieden we voordelige bedrijfsfitness aan.
 • We hebben geregeld gezellige personeelsuitjes.
 • Het welzijn van onze medewerkers staat voorop; middels onze samenwerking met OpenUp kun je gratis mentale en fysieke ondersteuning ontvangen van psychologen en lifestyle-experts.
 • Breng je een nieuwe collega pedagogisch medewerker aan, dan ontvang je een flinke aanbrengpremie van €1.000,- bruto;

Wil jij deze uitdaging aangaan?
Stuur dan je motivatiebrief en CV naar pz@kleintjezuid.nl. Wil je meer weten over de functie? Neem gerust contact op met Aniek Krom via (020) 2089920. Zij staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Meer vacatures

Meewerkend VE Coach KleintjeZuid de Rivieren

Voor onze halve dagopvang locatie KleintjeZuid de Rivieren in Amsterdam zijn wij op zoek naar een vrolijke, warme en energieke VE Coach voor 24-36 uur per week.

Pedagogisch medewerker voorschool KleintjeZuid de Rivieren

Voor onze halve dagopvang locatie KleintjeZuid de Rivieren in Amsterdam zijn wij op zoek naar een vrolijke, warme en energieke pedagogisch medewerker om op de voorschool te werken voor 24-36 uur per week.

Pedagogisch medewerker voorschool KleintjeZuid Museumkwartier

Voor onze halve dagopvang locatie KleintjeZuid Museumkwartier in Amsterdam zijn wij op zoek naar een vrolijke, warme en energieke pedagogisch medewerker om op de voorschool te werken voor 24-36 uur per week.

Pedagogisch medewerker met voorschool ambitie KleintjeZuid de Rivieren

Voor onze halve dagopvang locatie KleintjeZuid de Rivieren in Amsterdam zijn wij op zoek naar een vrolijke, warme en energieke gekwalificeerde pedagogisch medewerker met ambitie om op de voorschool te werken!

Facilitair Coördinator

Ben jij een facilitaire spin in het web met hands on mentaliteit & heb je zin in een nieuwe uitdaging binnen een jong groeiend bedrijf? KleintjeZuid zoekt een Facilitair Coördinator voor onze 6 kinderopvang locaties in Amsterdam Zuid (24 uur).

Pedagogisch medewerker

Voor onze kinderdagopvang vestigingen in Amsterdam Zuid, zijn wij op zoek naar energieke pedagogisch medewerkers om ons fijne team te versterken! Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging op een van onze mooie KleintjeZuid locaties voor 18-36 uur? We vertellen je graag meer over de functie.

Meewerkend Vestigingsmanager

Voor een van onze vestigingen in Amsterdam Zuid zijn wij op zoek naar een meewerkend vestigingsmanager voor 36 uur per week. Jij bent het gezicht van deze vestiging! Deels zal je naast je collega’s op de groep werken en daarnaast voer je managementtaken uit.

Pedagogisch baby specialist

Voor onze vestiging in de Rivierenbuurt zijn wij op zoek naar een baby pedagogisch specialist voor 36 uur per week, verdeeld over 4 dagen. Ben jij op zoek naar een nieuwe stap binnen de Kinderopvang en verdieping van je werk als pedagogisch medewerker? Lees dan verder!

Pedagogisch medewerker dreumesgroep

Voor ons kinderdagverblijf in Amsterdam Zuid in de Rivierenbuurt zijn wij op zoek naar een vrolijke, warme en energieke pedagogisch medewerker voor onze dreumesgroep. Je kan een contract krijgen voor 27 of 36 uur, wat jij wilt! Ben jíj de medewerker die wij zoeken en iedere dag een glimlach tovert op de gezichten van onze kinderen en ouders? Lees dan verder!

Pedagogisch medewerker peutergroep

Voor ons kinderdagverblijf in Amsterdam Zuid in het Olympischkwartier zijn wij op zoek naar een vrolijke, warme en energieke pedagogisch medewerker voor onze peutergroep. Je kan een contract krijgen voor 27 of 36 uur, wat jij wilt! Ben jíj de medewerker die wij zoeken en iedere dag een glimlach tovert op de gezichten van onze kinderen en ouders? Lees dan verder!

Pedagogisch medewerker International French School + STERK

Voor de nieuwste naschoolse opvang van KleintjeZuid in de International French School zoeken wij pedagogisch medewerkers met extra ambities op het vlak van ontwikkelingsstimulering voor maximaal 36 uur per week! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging met een internationaal en afwisselend karakter? Lees dan verder!

Pedagogisch medewerker naschoolse opvang

Voor onze vestigingen in Amsterdam Zuid waar wij naschoolse opvang bieden, zoeken wij pedagogisch medewerkers. Wil jij graag werken met kinderen vanaf 4 jaar, ben jij 3 a 4 middagen in de week beschikbaar en zoek je iets voor 15-20 uur per week? Lees dan verder!

Pedagogisch medewerker BBL leer-werkplek

Voor een van onze vestigingen in Amsterdam Zuid zijn wij op zoek naar vrolijke, warme en energieke pedagogisch medewerkers in opleiding voor 18-36 uur per week verdeeld over 2, 3 of 4 dagen. Ben jij in opleiding tot pedagogisch medewerker of wil jij je laten omscholen en zoek je een fijne leer/werkplek? Lees dan verder!

Pedagogisch medewerker International French School

Voor onze naschoolse vestiging in de International French School in Amsterdam-Zuid zijn we op zoek naar een enthousiaste collega voor 10-30 uur per week. 

Pedagogisch specialist KleintjeZuid

Voor een van onze vestigingen in Amsterdam Zuid zijn wij op zoek naar een pedagogisch specialist voor 27-36 uur per week, verdeeld over 3 of 4 dagen. Ben jij op zoek naar een nieuwe stap binnen de Kinderopvang en verdieping van je werk als pedagogisch medewerker? Lees dan verder!

BOL Stagiaires pedagogisch medewerker KleintjeZuid

Voor onze vestigingen in Amsterdam zoeken wij voor minimaal twee en maximaal vier dagen per week BOL stagiaires (pedagogisch medewerker).

Solliciteren bij KleintjeZuid

Wat leuk! We nemen binnenkort contact met je op. 

upload hier je CV

upload hier je motivatie