HR adviseur

Ben jij een enthousiaste HR-professional met een proactieve instelling en een gedreven mentaliteit? KleintjeZuid, een groeiende organisatie met diverse opvangmogelijkheden verspreid over meerdere locaties in Amsterdam Zuid, zoekt een HR adviseur voor 27-32 uur per week om ons team op het gezellige hoofdkantoor te versterken.

Wat kan je verwachten van de functie?

Dynamische werkomgeving:
Een stimulerende werkomgeving op ons gezellige hoofdkantoor, waar 11 toegewijde professionals samenwerken aan een gemeenschappelijk doel.

Deskundig advies:
Een rol als HR-sparringpartner voor managers en leidinggevenden binnen KleintjeZuid. Jij biedt proactieve ondersteuning en coaching bij diverse HR-cases en staat altijd klaar voor onze medewerkers. Advisering van leidinggevenden bij in-, door- en uitstroom van medewerkers. Advisering bij arbeidsrechtelijke vraagstukken en gespreksvoering.

Innovatieve werving en selectie:
Beheer van wervings- en selectieprocessen met een creatieve benadering om nieuwe, getalenteerde medewerkers aan te trekken.

Administratieve verantwoordelijkheden:
Levering van maandelijkse informatie voor de salarisverwerking aan onze externe payroll consultant en opstelling van periodieke HR-rapportages (FTE, verzuim, verlof, personeelskosten, enzovoort).

Zorgzaam welzijnsbeleid:
Een adviserende, ondersteunende en signalerende rol op basis van ziekteverzuim en re-integratie, waarbij je ook de voortgang bewaakt.

Samenwerking en overzicht:
Samen met de HR-manager en vestigingsmanagers houd je een scherp overzicht betreft verzuimcijfers, vacatures, ureninzet, contractwisselingen en de ontwikkeling van onze medewerkers.

Wat vragen wij van jou?

 • Bij voorkeur ervaring binnen de kinderopvang branche en kennis van de CAO Kinderopvang.
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Overtuigingskracht en je bent een (verbaal)vaardige adviseur.
 • Hands-on mentaliteit en doorzettingsvermogen.
 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding in het vakgebied Human Resources.
 • Up-to-date kennis van arbeidsrecht en andere relevante wet- & regelgeving.
 • Zelfstandigheid en beschikbaarheid voor minimaal 27 uur per week.

Wat bieden wij jou?

 •    Een salaris conform de CAO Kinderopvang in schaal 9 (€3.332 – €4.544 op basis van 36 uur),   vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.
 • 6 weken vakantie per jaar.
 • Een prettige informele werksfeer. We hebben geregeld gezellige personeelsuitjes.
 • Volop aandacht voor jouw individuele ontwikkeling.
 • Voordelig sporten bij jouw favoriete sportschool.
 • Voorrang op de wachtlijst voor opvang van je eigen kind EN een fijne korting.

Wil jij deze uitdaging aangaan?

Stuur dan je motivatiebrief en CV naar pz@kleintjezuid.nl. Wil je meer weten over de functie? Neem gerust contact op met Aniek Krom via (020) 2089920. Zij staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Meer vacatures

Pedagogisch medewerker

Voor onze kinderdagopvang vestigingen in Amsterdam Zuid, zijn wij op zoek naar energieke pedagogisch medewerkers om ons fijne team te versterken! Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging op een van onze mooie KleintjeZuid locaties voor 18-36 uur? We vertellen je graag meer over de functie.

Meewerkend Vestigingsmanager

Voor een van onze vestigingen in Amsterdam Zuid zijn wij op zoek naar een meewerkend vestigingsmanager voor 36 uur per week. Jij bent het gezicht van deze vestiging! Deels zal je naast je collega’s op de groep werken en daarnaast voer je managementtaken uit.

Pedagogisch baby specialist

Voor onze vestiging in de Rivierenbuurt zijn wij op zoek naar een baby pedagogisch specialist voor 36 uur per week, verdeeld over 4 dagen. Ben jij op zoek naar een nieuwe stap binnen de Kinderopvang en verdieping van je werk als pedagogisch medewerker? Lees dan verder!

Huishoudelijk medewerker

Voor onze vestiging in de Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid zoeken wij een huishoudelijk medewerker. Het gaat om een parttime dienstverband van 24-32 uur per week verdeeld over 3-4 dagen. Ben jij de medewerker die wij zoeken? Lees dan verder!

Pedagogisch medewerker dreumesgroep

Voor ons kinderdagverblijf in Amsterdam Zuid in de Rivierenbuurt zijn wij op zoek naar een vrolijke, warme en energieke pedagogisch medewerker voor onze dreumesgroep. Je kan een contract krijgen voor 27 of 36 uur, wat jij wilt! Ben jíj de medewerker die wij zoeken en iedere dag een glimlach tovert op de gezichten van onze kinderen en ouders? Lees dan verder!

Pedagogisch medewerker peutergroep

Voor ons kinderdagverblijf in Amsterdam Zuid in het Olympischkwartier zijn wij op zoek naar een vrolijke, warme en energieke pedagogisch medewerker voor onze peutergroep. Je kan een contract krijgen voor 27 of 36 uur, wat jij wilt! Ben jíj de medewerker die wij zoeken en iedere dag een glimlach tovert op de gezichten van onze kinderen en ouders? Lees dan verder!

Pedagogisch medewerker International French School + STERK

Voor de nieuwste naschoolse opvang van KleintjeZuid in de International French School zoeken wij pedagogisch medewerkers met extra ambities op het vlak van ontwikkelingsstimulering voor maximaal 36 uur per week! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging met een internationaal en afwisselend karakter? Lees dan verder!

Pedagogisch medewerker naschoolse opvang

Voor onze vestigingen in Amsterdam Zuid waar wij naschoolse opvang bieden, zoeken wij pedagogisch medewerkers. Wil jij graag werken met kinderen vanaf 4 jaar, ben jij 3 a 4 middagen in de week beschikbaar en zoek je iets voor 15-20 uur per week? Lees dan verder!

Pedagogisch medewerker VVE Halve Dagopvang

Voor onze halve dagopvang locaties in Amsterdam zijn wij op zoek naar een vrolijke, warme en energieke pedagogisch medewerker VVE voor 16,5 - 22 uur per week, verdeeld over 3 of 4 ochtenden op de groep. De locaties zijn geopend van 08:15 uur tot 13:45 uur. KleintjeZuid biedt bij de halve dagopvang locaties een erkend voorschools educatie (VVE) programma aan, genaamd Startblokken.

Pedagogisch medewerker BBL leer-werkplek

Voor een van onze vestigingen in Amsterdam Zuid zijn wij op zoek naar vrolijke, warme en energieke pedagogisch medewerkers in opleiding voor 18-36 uur per week verdeeld over 2, 3 of 4 dagen. Ben jij in opleiding tot pedagogisch medewerker of wil jij je laten omscholen en zoek je een fijne leer/werkplek? Lees dan verder!

Pedagogisch medewerker International French School

Voor onze naschoolse vestiging in de International French School in Amsterdam-Zuid zijn we op zoek naar een enthousiaste collega voor 10-30 uur per week. 

Pedagogisch specialist KleintjeZuid

Voor een van onze vestigingen in Amsterdam Zuid zijn wij op zoek naar een pedagogisch specialist voor 27-36 uur per week, verdeeld over 3 of 4 dagen. Ben jij op zoek naar een nieuwe stap binnen de Kinderopvang en verdieping van je werk als pedagogisch medewerker? Lees dan verder!

BOL Stagiaires pedagogisch medewerker KleintjeZuid

Voor onze vestigingen in Amsterdam zoeken wij voor minimaal twee en maximaal vier dagen per week BOL stagiaires (pedagogisch medewerker).

Solliciteren bij KleintjeZuid

Wat leuk! We nemen binnenkort contact met je op. 

upload hier je CV

upload hier je motivatie