KleintjeZuid X OpenUp

Met trots kondigen wij een samenwerking aan met OpenUp, het all-in-one platform voor mentaal welzijn!

Mentaal welzijn is essentieel voor hoe we denken, voelen en handelen. Het beïnvloedt hoe we met stress omgaan, hoe we ons tot anderen verhouden en hoe we beslissingen nemen. KleintjeZuid hecht veel waarde aan jouw welzijn. Daarom zijn wij een samenwerking gestart met OpenUp, waarbij al onze werknemers direct toegang hebben tot mentale en fysieke ondersteuning.

De ondersteuning wordt geboden in de vorm van 1-op-1 gesprekken of groepssessies met een psycholoog of lifestyle-expert, gezondheidschecks en verschillende cursussen, afhankelijk van jouw behoeften. En niet alleen jij, maar ook 3 van je naaste familieleden kunnen kosteloos gebruikmaken van dit prachtige platform! Of het nu gaat om werk gerelateerde of persoonlijke zaken, om grote of kleine dingen; doe het op jouw manier, samen met OpenUp.

Via www.openup.nl kun je eenvoudig en laagdrempelig je afspraak inplannen. Uiteraard wordt er geen informatie gedeeld met KleintjeZuid over wat je bespreekt met de experts. We zijn bijzonder enthousiast over deze nieuwe samenwerking en hopen jullie op deze manier extra te ondersteunen als jullie ergens mee zitten.

Check onze vacatures en sluit je aan bij ons fijne team. Dan kan ook jij gebruik maken van dit platform! 

Bericht delen

Solliciteren bij KleintjeZuid

Wat leuk! We nemen binnenkort contact met je op. 

upload hier je CV

upload hier je motivatie