Meewerkend Vestigingsmanager

Voor een van onze vestigingen in Amsterdam Zuid zijn wij op zoek naar een meewerkend vestigingsmanager voor 36 uur per week. Jij bent het gezicht van deze vestiging! Deels zal je naast je collega’s op de groep werken en daarnaast voer je managementtaken uit.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in de rol als leidinggevende van deze prachtige KleintjeZuid locatie? Lees dan verder!

Bij KleintjeZuid schijnt altijd de zon…

…door iedere dag volop aandacht te geven, aan de kinderen, ouders, medewerkers én de wereld om ons heen, toveren we bij KleintjeZuid elke dag een glimlach op ieders gezicht!

Als meewerkend vestigingsmanager:

 • ben je het eerste aanspreekpunt voor pedagogisch medewerkers en ouders/verzorgers, maar ook voor het hoofdkantoor, onze pedagoog en manager kwaliteit & service over de vestiging;
 • geef je leiding aan het team door de kwaliteit en kwantiteit van de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden te controleren, te coördineren en medewerkers te begeleiden, instrueren, coachen en motiveren, waar nodig; een echte People manager;
 • zorg je voor de juiste bezetting binnen jouw vestiging. Je maakt hiertoe dienstroosters, overlegt trainingsbehoeften met de leidinggevende en/of HR en voert (mede) werving- en selectiegesprekken;
 • spreek je in voorkomende gevallen met ouders/ verzorgers over de ontwikkeling van hun kinderen;
 • heb je een signalerende, analyserende en rapporterende rol naar collega-meewerkend vestigingsmanager, leidinggevende en HR met betrekking tot knelpunten in de uitvoering van het pedagogisch en/of personeel beleid en met betrekking tot ontwikkelingen;
 • weet je wat de eisen zijn met betrekking tot de GGD inspectie.

Wat neem jij mee?
Je beschikt over empathische leiderschap capaciteiten en je hebt een sterke persoonlijkheid. Je bent inventief, energiek en straalt enthousiasme uit. Je denkt vooruit, je bent dienstverlenend en stressbestendig. Je kunt administratieve werkzaamheden snel en adequaat afhandelen. Bovendien beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Je beschikt over een in de CAO vastgestelde opleiding voor de Kinderopvang op HBO niveau. Daarnaast beschik je over ruime werkervaring in de Kinderopvang.

Wat bieden wij jou?

 • Een goed salaris conform de CAO kinderopvang in schaal 7 (€ 2.818,- – € 3.762,- op basis van 36 uur)
 • Je komt terecht in een jong en dynamisch team, van een mooi en groeiend bedrijf
 • De sfeervolle en unieke omgeving van Amsterdam Zuid is jouw werkgebied
 • Kans op een vast contract
 • Voorrang op de wachtlijst voor opvang van je eigen kind én een fijne korting
 • Mogelijkheden tot ontwikkeling en doorgroeien worden gestimuleerd
 • Ook jij ontvangt persoonlijke coaching op de werkvloer, bij KleintjeZuid zijn de lijntjes kort
 • Bij KleintjeZuid werk je met een uniek pedagogisch beleid
 • We werken met een huishoudelijk hulp, zodat jij al je tijd en aandacht kunt besteden aan de kinderen, je team en de managementtaken
 • Pensioen, we denken graag aan je toekomst
 • 6 weken vakantie per jaar; tussen kerst en oud en nieuw is iedereen vrij. In mei 8 % vakantiegeld en in december 3 % eindejaarsuitkering. Dat is fijn de zomer & de feestdagen in gaan
 • 100% reiskostenvergoeding
 • Om ons team te motiveren zo fit mogelijk te blijven, bieden we voordelige bedrijfsfitness aan
 • We hebben geregeld gezellige personeelsuitjes, zowel met je team als met heel KleintjeZuid. Het welzijn van onze medewerkers staat voorop
 • Breng je een nieuwe collega aan, dan ontvang je een flinke aanbrengpremie van €1.000,- bruto
 • Daarnaast ontvang je een tekenbonus van €1.000 bruto bij verlenging van je eerste contract!

Wil je je graag voorstellen?
Wat leuk! We zien je motivatiebrief en CV heel graag tegemoet. Zou je graag telefonisch contact willen over de functie? Aniek Krom en Esra van Oudenallen (020) 2089920 vertellen je graag meer.

Meer vacatures

Pedagogisch medewerker

Voor onze kinderdagopvang vestigingen in Amsterdam Zuid, zijn wij op zoek naar energieke pedagogisch medewerkers om ons fijne team te versterken! Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging op een van onze mooie KleintjeZuid locaties voor 18-36 uur? We vertellen je graag meer over de functie.

Meewerkend Vestigingsmanager

Voor een van onze vestigingen in Amsterdam Zuid zijn wij op zoek naar een meewerkend vestigingsmanager voor 36 uur per week. Jij bent het gezicht van deze vestiging! Deels zal je naast je collega’s op de groep werken en daarnaast voer je managementtaken uit.

Pedagogisch baby specialist

Voor onze vestiging in de Rivierenbuurt zijn wij op zoek naar een baby pedagogisch specialist voor 36 uur per week, verdeeld over 4 dagen. Ben jij op zoek naar een nieuwe stap binnen de Kinderopvang en verdieping van je werk als pedagogisch medewerker? Lees dan verder!

Huishoudelijk medewerker

Voor onze vestiging in de Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid zoeken wij een huishoudelijk medewerker. Het gaat om een parttime dienstverband van 24-32 uur per week verdeeld over 3-4 dagen. Ben jij de medewerker die wij zoeken? Lees dan verder!

Pedagogisch medewerker dreumesgroep

Voor ons kinderdagverblijf in Amsterdam Zuid in de Rivierenbuurt zijn wij op zoek naar een vrolijke, warme en energieke pedagogisch medewerker voor onze dreumesgroep. Je kan een contract krijgen voor 27 of 36 uur, wat jij wilt! Ben jíj de medewerker die wij zoeken en iedere dag een glimlach tovert op de gezichten van onze kinderen en ouders? Lees dan verder!

Pedagogisch medewerker peutergroep

Voor ons kinderdagverblijf in Amsterdam Zuid in het Olympischkwartier zijn wij op zoek naar een vrolijke, warme en energieke pedagogisch medewerker voor onze peutergroep. Je kan een contract krijgen voor 27 of 36 uur, wat jij wilt! Ben jíj de medewerker die wij zoeken en iedere dag een glimlach tovert op de gezichten van onze kinderen en ouders? Lees dan verder!

Pedagogisch medewerker International French School + STERK

Voor de nieuwste naschoolse opvang van KleintjeZuid in de International French School zoeken wij pedagogisch medewerkers met extra ambities op het vlak van ontwikkelingsstimulering voor maximaal 36 uur per week! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging met een internationaal en afwisselend karakter? Lees dan verder!

Pedagogisch medewerker naschoolse opvang

Voor onze vestigingen in Amsterdam Zuid waar wij naschoolse opvang bieden, zoeken wij pedagogisch medewerkers. Wil jij graag werken met kinderen vanaf 4 jaar, ben jij 3 a 4 middagen in de week beschikbaar en zoek je iets voor 15-20 uur per week? Lees dan verder!

Pedagogisch medewerker VVE Halve Dagopvang

Voor onze halve dagopvang locaties in Amsterdam zijn wij op zoek naar een vrolijke, warme en energieke pedagogisch medewerker VVE voor 16,5 - 22 uur per week, verdeeld over 3 of 4 ochtenden op de groep. De locaties zijn geopend van 08:15 uur tot 13:45 uur. KleintjeZuid biedt bij de halve dagopvang locaties een erkend voorschools educatie (VVE) programma aan, genaamd Startblokken.

Pedagogisch medewerker BBL leer-werkplek

Voor een van onze vestigingen in Amsterdam Zuid zijn wij op zoek naar vrolijke, warme en energieke pedagogisch medewerkers in opleiding voor 18-36 uur per week verdeeld over 2, 3 of 4 dagen. Ben jij in opleiding tot pedagogisch medewerker of wil jij je laten omscholen en zoek je een fijne leer/werkplek? Lees dan verder!

Pedagogisch medewerker International French School

Voor onze naschoolse vestiging in de International French School in Amsterdam-Zuid zijn we op zoek naar een enthousiaste collega voor 10-30 uur per week. 

Pedagogisch specialist KleintjeZuid

Voor een van onze vestigingen in Amsterdam Zuid zijn wij op zoek naar een pedagogisch specialist voor 27-36 uur per week, verdeeld over 3 of 4 dagen. Ben jij op zoek naar een nieuwe stap binnen de Kinderopvang en verdieping van je werk als pedagogisch medewerker? Lees dan verder!

BOL Stagiaires pedagogisch medewerker KleintjeZuid

Voor onze vestigingen in Amsterdam zoeken wij voor minimaal twee en maximaal vier dagen per week BOL stagiaires (pedagogisch medewerker).

Solliciteren bij KleintjeZuid

Wat leuk! We nemen binnenkort contact met je op. 

upload hier je CV

upload hier je motivatie