Nieuws

Zo kan jouw werkplek eruit zien!

Kijk je mee naar ‘een dagje bij KleintjeZuid’ met Loua op dreumesgroep Look? ☀️

Even voorstellen! Nanda, onze pedagogisch coach én kinderyoga docent.

Naast het geven van STERK lessen, is Nanda als coach te vinden op onze locaties. Zij begeleidt, als onderdeel van team Pedagogiek, de pedagogisch medewerkers bij de koppeling tussen ons beleid en de uitvoering ervan.

KleintjeZuid X OpenUp

KleintjeZuid hecht veel waarde aan jouw welzijn. Daarom zijn wij een samenwerking gestart met OpenUp, waarbij al onze werknemers direct toegang hebben tot mentale en fysieke ondersteuning.

You’re on board!

Onze eigen ✨‘KleintjeZuid Academie’✨ is live! In dit online personeelsplatform besteden we nog meer aandacht aan de ontwikkeling van onze pedagogisch medewerkers binnen dit prachtige vakgebied. Ben jij al 'On Board'?

Crompoucen bij KleintjeZuid!

Zomaar, een welverdiend bedankje aan jullie. Voor jullie inzet, zorg en liefde aan de kinderen iedere dag weer!

Midden management & Team Pedagogiek

Team Pedagogiek werkt voortdurend aan de kwaliteit van het pedagogisch handelen van de medewerkers. Team pedagogiek bestaat uit pedagogisch coaches en pedagogisch specialisten.

Dag van de leidster!

Wat een belangrijke dag in het jaar. Dé dag om alle hardwerkende toppers in de kinderopvang extra in het zonnetje te zetten. Jullie hebben het verdiend! Onwijs bedankt, voor jullie grote inzet en de beste zorgen voor de kinderen. Later begint immers vandaag!

Solliciteren bij KleintjeZuid

Wat leuk! We nemen binnenkort contact met je op. 

upload hier je CV

upload hier je motivatie