Nieuws

20 jaar KleintjeZuid!

Wauw! Dit jaar bestaat KleintjeZuid 20 jaar. Wat een ongelofelijke mijlpaal! Twintig jaar geleden werd onze ‘eerste KleintjeZuid-baby’ geboren; locatie Olympischkwartier. De jaren zijn voorbijgevlogen en inmiddels zijn we uitgegroeid tot 6 prachtige locaties in Amsterdam Zuid, waar we met een topteam bij de kinderen en hun ouders ‘elke dag een glimlach’ bezorgen.

Even voorstellen!

“Op deze eerste locatie van KleintjeZuid, doe ik mijn eerste ervaring op als Vestigingsmanager. Een plek waar de kinderen ook veel eerste keren beleven. Elke dag is een nieuw avontuur, een nieuwe kans om te ontdekken en te groeien. En het mooie is, de kinderen leren niet alleen van ons, wij leren ook van hen! Het is een wisselwerking die elke dag weer bijzonder maakt.”

Even voorstellen! Onze HR afdeling.

Ons ‘KleintjeZuid Dream Team’ op het gebied van personeelszaken. Of je nou een toekomstige sollicitant bent met vragen over een openstaande vacature, of een huidige medewerker; bij deze dames kan je altijd terecht!

Complimentendag!

1 maart, nationale complimentendag! Dát betekent: kaartjes schrijven naar elkaar ♥️ Hoe leuk om met een stapeltje complimenten van je collega’s het weekend in te gaan? Daar worden we blij van én draagt bij aan de werksfeer!

Even voorstellen!

Nathalie, onze meewerkend vestigingsmanager van locatie KleintjeZuid Museumkwartier. ''Hoe cool dat we met de kinderen midden in een van de meest inspirerende culturele buurten van Amsterdam zitten. We spelen dan ook regelmatig buiten met uitzicht op het Stedelijk, van Gogh en Rijksmuseum, en knutselen erop los!''

Zo kan jouw werkplek eruit zien!

Kijk je mee naar ‘een dagje bij KleintjeZuid’ met Loua op dreumesgroep Look? ☀️

Even voorstellen! Nanda, onze pedagogisch coach én kinderyoga docent.

Naast het geven van STERK lessen, is Nanda als coach te vinden op onze locaties. Zij begeleidt, als onderdeel van team Pedagogiek, de pedagogisch medewerkers bij de koppeling tussen ons beleid en de uitvoering ervan.

KleintjeZuid X OpenUp

KleintjeZuid hecht veel waarde aan jouw welzijn. Daarom zijn wij een samenwerking gestart met OpenUp, waarbij al onze werknemers direct toegang hebben tot mentale en fysieke ondersteuning.

You’re on board!

Onze eigen ✨‘KleintjeZuid Academie’✨ is live! In dit online personeelsplatform besteden we nog meer aandacht aan de ontwikkeling van onze pedagogisch medewerkers binnen dit prachtige vakgebied. Ben jij al 'On Board'?

Crompoucen bij KleintjeZuid!

Zomaar, een welverdiend bedankje aan jullie. Voor jullie inzet, zorg en liefde aan de kinderen iedere dag weer!

Midden management & Team Pedagogiek

Team Pedagogiek werkt voortdurend aan de kwaliteit van het pedagogisch handelen van de medewerkers. Team pedagogiek bestaat uit pedagogisch coaches en pedagogisch specialisten.

Dag van de leidster!

Wat een belangrijke dag in het jaar. Dé dag om alle hardwerkende toppers in de kinderopvang extra in het zonnetje te zetten. Jullie hebben het verdiend! Onwijs bedankt, voor jullie grote inzet en de beste zorgen voor de kinderen. Later begint immers vandaag!

Solliciteren bij KleintjeZuid

Wat leuk! We nemen binnenkort contact met je op. 

upload hier je CV

upload hier je motivatie