Pedagogisch medewerker International French School + STERK

Voor de nieuwste naschoolse opvang van KleintjeZuid in de International French School zoeken wij pedagogisch medewerkers met extra ambities op het vlak van ontwikkelingsstimulering voor maximaal 36 uur per week! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging met een internationaal en afwisselend karakter? Lees dan verder!

Bij KleintjeZuid schijnt altijd de zon…

Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen. Je werkt volgens ons verantwoorde pedagogische beleid, waarbij je het essentiële ontwikkelingsproces van de kinderen stimuleert en zorgt voor stabiliteit en vertrouwen. Daarnaast besteed je persoonlijke aandacht aan zowel de kinderen, hun ouders én aan jezelf!

Naast het intallig werken op de naschoolse opvang in de middagen, ga je in de ochtenduren naar verschillende locaties van KleintjeZuid om op de peutergroepen boventallig het KleintjeZuid educatieprogramma STERK uit te voeren. Binnen deze gym lessen wordt wekelijks extra aandacht besteed aan het spelenderwijs opdoen van positieve leerervaringen. De lessen zijn geïnspireerd door principes en oefeningen uit de kinderyoga en bewegingsspellen. Samen plezier maken en zelfvertrouwen staan centraal.

Wat bieden we jou?

 • Een goed salaris conform de cao-kinderopvang (schaal 6: €2.539,- – €3.489,- op basis van 36 uur);
 • Je komt terecht in een jong en dynamisch team, van een mooi en groeiend bedrijf;
 • Bonussen: €1.000,- bruto bij het tekenen van je eerste contractverlenging! Breng je een nieuwe collega aan, dan ontvang je een flinke aanbrengpremie van €1.000,- bruto;
 • Mogelijkheden tot ontwikkeling en doorgroeien worden gestimuleerd;
 • 6 weken vakantie per jaar; tussen kerst en oud en nieuw is iedereen vrij. In mei 8 % vakantiegeld en in december 4 % eindejaarsuitkering. Dat is fijn de zomer & de feestdagen in gaan!
 • Voorrang op de wachtlijst voor opvang van je eigen kind én een fijne korting;
 • We werken met een huishoudelijk hulp, zodat jij al je tijd en aandacht kunt besteden aan de kinderen;
 • Pensioen, we denken graag aan je toekomst;
 • Om ons team te motiveren zo fit mogelijk te blijven, bieden we voordelige bedrijfsfitness aan;
 • 100% reiskostenvergoeding! Reis je met de fiets? We vergoeden jouw swapfiets!
 • Kans op een vast contract;
 • We hebben geregeld gezellige personeelsuitjes, zowel met je team als met heel KleintjeZuid.
 • Het welzijn van onze medewerkers staat voorop; middels onze samenwerking met OpenUp kun je gratis mentale en fysieke ondersteuning ontvangen van psychologen en lifestyle-experts.

Wat neem jij mee?

Een afgerond mbo- of hbo-diploma met de juiste kwalificatie om te werken in de kinderopvang. Controleer hier of jouw diploma hieraan voldoet (www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang).  Daarnaast heb je groot hart voor het vak en energie voor de dag! Je bent positief en past goed in ons zonnige team.

Wil jij je graag voorstellen?
Wat leuk! Via de knop ‘Solliciteer’ hieronder kun je je gegevens achter laten. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Zou je graag telefonisch contact willen over de functie? Kim Spits (020-2089920) vertelt je graag meer. Je kunt ook appen op 06-25192292!

Meer vacatures

Open sollicitatie KleintjeZuid

Staat je droombaan niet tussen onze vacatures? Ben je andersgekwalificeerd en vraag je je af of je met je diploma in de kinderopvang kunt werken? Of ben je bijvoorbeeld alleen beschikbaar tijdens de zomervakantie? We ontmoeten je graag middels deze open sollicitatie!

Pedagogisch medewerker voorschool KleintjeZuid de Rivieren

Voor onze halve dagopvang locatie KleintjeZuid de Rivieren in Amsterdam zijn wij op zoek naar een vrolijke, warme en energieke pedagogisch medewerker om op de voorschool te werken voor 24-36 uur per week.

Pedagogisch medewerker voorschool KleintjeZuid Museumkwartier

Voor onze halve dagopvang locatie KleintjeZuid Museumkwartier in Amsterdam zijn wij op zoek naar een vrolijke, warme en energieke pedagogisch medewerker om op de voorschool te werken voor 24-36 uur per week.

Pedagogisch medewerker met voorschool ambitie KleintjeZuid de Rivieren

Voor onze halve dagopvang locatie KleintjeZuid de Rivieren in Amsterdam zijn wij op zoek naar een vrolijke, warme en energieke gekwalificeerde pedagogisch medewerker met ambitie om op de voorschool te werken!

Pedagogisch medewerker

Voor onze kinderdagopvang vestigingen in Amsterdam Zuid, zijn wij op zoek naar energieke pedagogisch medewerkers om ons fijne team te versterken! Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging op een van onze mooie KleintjeZuid locaties voor 18-36 uur? We vertellen je graag meer over de functie.

Pedagogisch baby specialist

Voor onze vestiging in de Rivierenbuurt zijn wij op zoek naar een baby pedagogisch specialist voor 36 uur per week, verdeeld over 4 dagen. Ben jij op zoek naar een nieuwe stap binnen de Kinderopvang en verdieping van je werk als pedagogisch medewerker? Lees dan verder!

Pedagogisch medewerker dreumesgroep

Voor ons kinderdagverblijf in Amsterdam Zuid in de Rivierenbuurt zijn wij op zoek naar een vrolijke, warme en energieke pedagogisch medewerker voor onze dreumesgroep. Je kan een contract krijgen voor 27 of 36 uur, wat jij wilt! Ben jíj de medewerker die wij zoeken en iedere dag een glimlach tovert op de gezichten van onze kinderen en ouders? Lees dan verder!

Pedagogisch medewerker peutergroep

Voor ons kinderdagverblijf in Amsterdam Zuid in het Olympischkwartier zijn wij op zoek naar een vrolijke, warme en energieke pedagogisch medewerker voor onze peutergroep. Je kan een contract krijgen voor 27 of 36 uur, wat jij wilt! Ben jíj de medewerker die wij zoeken en iedere dag een glimlach tovert op de gezichten van onze kinderen en ouders? Lees dan verder!

Pedagogisch medewerker International French School + STERK

Voor de nieuwste naschoolse opvang van KleintjeZuid in de International French School zoeken wij pedagogisch medewerkers met extra ambities op het vlak van ontwikkelingsstimulering voor maximaal 36 uur per week! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging met een internationaal en afwisselend karakter? Lees dan verder!

Pedagogisch medewerker naschoolse opvang

Voor onze vestigingen in Amsterdam Zuid waar wij naschoolse opvang bieden, zoeken wij pedagogisch medewerkers. Wil jij graag werken met kinderen vanaf 4 jaar, ben jij 3 a 4 middagen in de week beschikbaar en zoek je iets voor 15-20 uur per week? Lees dan verder!

Pedagogisch medewerker BBL leer-werkplek

Heb jij altijd al willen werken in de Kinderopvang maar beschik je nog niet over een diploma waarmee je aan de slag kunt? KleintjeZuid biedt je de kans om gratis de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) te volgen. Je kan binnen 1 jaar je pedagogisch medewerker behalen terwijl je op een van onze locaties werkt. Hoe mooi is dat, je ontwikkelen en daarnaast een salaris verdienen!

Pedagogisch medewerker International French School

Voor onze naschoolse vestiging in de International French School in Amsterdam-Zuid zijn we op zoek naar een enthousiaste collega voor 10-30 uur per week. 

Pedagogisch specialist KleintjeZuid

Voor een van onze vestigingen in Amsterdam Zuid zijn wij op zoek naar een pedagogisch specialist voor 27-36 uur per week, verdeeld over 3 of 4 dagen. Ben jij op zoek naar een nieuwe stap binnen de Kinderopvang en verdieping van je werk als pedagogisch medewerker? Lees dan verder!

BOL Stagiaires pedagogisch medewerker KleintjeZuid

Ontvang topbegeleiding, word onderdeel van een waanzinnig team vol professionals en krijg een baan aangeboden na het succesvol afronden van je diploma! Op onze vestigingen in Amsterdam Zuid hebben wij plek voor BOL stagiaires pedagogisch medewerker, lees je verder?

Solliciteren bij KleintjeZuid

Wat leuk! We nemen binnenkort contact met je op. 

upload hier je CV

upload hier je motivatie