Senior kindplanning –en plaatsing KleintjeZuid

Hi ervaren ‘puzzel goeroe’! Voel jij je geroepen om de meest optimale planning te realiseren voor onze 6 kinder- en naschoolse opvang vestingen in Amsterdam Zuid en voel jij je tegelijkertijd verantwoordelijk om de beleving van ouders in contact met KleintjeZuid naar een hoger level te tillen? Dan zijn wij op zoek naar jouw expertise om ons fijne team op het hoofdkantoor te versterken!

Bij KleintjeZuid schijnt altijd de zon…
Als spin in het web van afdeling planning en plaatsing, bestaande uit 3 collega’s, begeleid je ouders vanaf hun eerste contactmoment met KleintjeZuid tot de daadwerkelijke plaatsing van hun kindje. Je bent niet alleen het gezicht en de stem van onze organisatie, maar ook de drijvende kracht achter een soepele en effectieve kindplaatsbezetting. Jouw vermogen en ervaring om elk puzzelstukje op zijn plek te krijgen zorgt voor tevreden ouders, een harmonieuze werkomgeving en een optimaal gebruik van onze faciliteiten.

Jullie werken samen in team Planning en staan er daardoor nooit alleen voor. Middels het wekelijkse planningsoverleg zijn jullie op de hoogte van elkaars locatieplanning en worden de vraagstukken gezamenlijk besproken. Uiteraard zitten jullie dichtbij elkaar op kantoor en werken we met hele korte lijntjes binnen KleintjeZuid, ook met de vestigingen en het management. Dit is niet alleen efficiënt, maar ook heel gezellig!

Het vinden van oplossingen staat centraal, jouw glas is halfvol! Daarnaast vind je o.a. uitdaging in het analyseren van trends en het signaleren van mogelijkheden tot verbetering in werkmethoden en procedures. Jij ziet het ‘grotere plaatje’ en hebt hierin een zelfstandige en adviserende rol naar het management.

Wat neem jij mee?
Passie voor het vak; jij haalt veel voldoening uit het leggen van de perfecte planningspuzzel. Het belang van eerste indrukken is jou niet vreemd en je zet je volledig in om vanaf het eerste contact een positieve ervaring voor ouders te creëren. Je straalt warmte uit, werkt nauwkeurig en je bent klaar om een cruciale senior rol binnen ons hechte team te vervullen! Je bent stressbestendig en je weet goed overzicht te behouden.

Goede beheersing van zowel Nederlands als Engels is een must en je bent beschikbaar voor 27-36 uur per week, verdeeld over 3-4 dagen. Daarnaast heb je minimaal 3-5 jaar werkervaring als planningsmedewerker, voorkeur in de kinderopvang en heb je ervaring met het werken in een planningssysteem.

Wat bieden we jou?

 • Een goed salaris conform de cao-kinderopvang als senior planningsmedewerker schaal 7 (€ 2.874 – € 3.837 op basis van 36 uur);
 • Een warm bad; je komt terecht in een jong en dynamisch team, van een mooi en groeiend bedrijf;
 • Mogelijkheden tot ontwikkeling en doorgroeien worden gestimuleerd;
 • 100% reiskostenvergoeding! Reis je met de fiets? We vergoeden jouw swapfiets!
 • Breng je een nieuwe PM’er collega aan, dan ontvang je een flinke aanbrengpremie van €1.000,- bruto;
 • 6 weken vakantie per jaar; tussen kerst en oud en nieuw is iedereen vrij. In mei 8 % vakantiegeld en in december 3 % eindejaarsuitkering. Dat is fijn de zomer & de feestdagen in gaan!
 • Voorrang op de wachtlijst voor opvang van je eigen kind én een fijne korting;
 • Pensioen, we denken graag aan je toekomst;
 • Om ons team te motiveren zo fit mogelijk te blijven, bieden we voordelige bedrijfsfitness aan;
 • Kans op een vast contract;
 • We hebben geregeld gezellige personeelsuitjes, zowel met je team als met heel KleintjeZuid.
 • Het welzijn van onze medewerkers staat voorop; middels onze samenwerking met OpenUp kun je gratis mentale en fysieke ondersteuning ontvangen van psychologen en lifestyle-experts.

Wil jij je graag voorstellen?

Wat leuk! We zien je motivatiebrief en CV graag tegemoet via: pz@kleintjezuid.nl. Zou je graag telefonisch contact willen over de functie? Aniek Krom of Kim Spits (020) 2089920 staan je graag te woord over al je vragen!

Meer vacatures

Pedagogisch medewerker voorschool KleintjeZuid de Rivieren

Voor onze halve dagopvang locatie KleintjeZuid de Rivieren in Amsterdam zijn wij op zoek naar een vrolijke, warme en energieke pedagogisch medewerker om op de voorschool te werken voor 24-36 uur per week.

Pedagogisch medewerker voorschool KleintjeZuid Museumkwartier

Voor onze halve dagopvang locatie KleintjeZuid Museumkwartier in Amsterdam zijn wij op zoek naar een vrolijke, warme en energieke pedagogisch medewerker om op de voorschool te werken voor 24-36 uur per week.

Pedagogisch medewerker met voorschool ambitie KleintjeZuid de Rivieren

Voor onze halve dagopvang locatie KleintjeZuid de Rivieren in Amsterdam zijn wij op zoek naar een vrolijke, warme en energieke gekwalificeerde pedagogisch medewerker met ambitie om op de voorschool te werken!

Pedagogisch medewerker

Voor onze kinderdagopvang vestigingen in Amsterdam Zuid, zijn wij op zoek naar energieke pedagogisch medewerkers om ons fijne team te versterken! Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging op een van onze mooie KleintjeZuid locaties voor 18-36 uur? We vertellen je graag meer over de functie.

Pedagogisch baby specialist

Voor onze vestiging in de Rivierenbuurt zijn wij op zoek naar een baby pedagogisch specialist voor 36 uur per week, verdeeld over 4 dagen. Ben jij op zoek naar een nieuwe stap binnen de Kinderopvang en verdieping van je werk als pedagogisch medewerker? Lees dan verder!

Pedagogisch medewerker dreumesgroep

Voor ons kinderdagverblijf in Amsterdam Zuid in de Rivierenbuurt zijn wij op zoek naar een vrolijke, warme en energieke pedagogisch medewerker voor onze dreumesgroep. Je kan een contract krijgen voor 27 of 36 uur, wat jij wilt! Ben jíj de medewerker die wij zoeken en iedere dag een glimlach tovert op de gezichten van onze kinderen en ouders? Lees dan verder!

Pedagogisch medewerker peutergroep

Voor ons kinderdagverblijf in Amsterdam Zuid in het Olympischkwartier zijn wij op zoek naar een vrolijke, warme en energieke pedagogisch medewerker voor onze peutergroep. Je kan een contract krijgen voor 27 of 36 uur, wat jij wilt! Ben jíj de medewerker die wij zoeken en iedere dag een glimlach tovert op de gezichten van onze kinderen en ouders? Lees dan verder!

Pedagogisch medewerker International French School + STERK

Voor de nieuwste naschoolse opvang van KleintjeZuid in de International French School zoeken wij pedagogisch medewerkers met extra ambities op het vlak van ontwikkelingsstimulering voor maximaal 36 uur per week! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging met een internationaal en afwisselend karakter? Lees dan verder!

Pedagogisch medewerker naschoolse opvang

Voor onze vestigingen in Amsterdam Zuid waar wij naschoolse opvang bieden, zoeken wij pedagogisch medewerkers. Wil jij graag werken met kinderen vanaf 4 jaar, ben jij 3 a 4 middagen in de week beschikbaar en zoek je iets voor 15-20 uur per week? Lees dan verder!

Pedagogisch medewerker BBL leer-werkplek

Voor een van onze vestigingen in Amsterdam Zuid zijn wij op zoek naar vrolijke, warme en energieke pedagogisch medewerkers in opleiding voor 18-36 uur per week verdeeld over 2, 3 of 4 dagen. Ben jij in opleiding tot pedagogisch medewerker of wil jij je laten omscholen en zoek je een fijne leer/werkplek? Lees dan verder!

Pedagogisch medewerker International French School

Voor onze naschoolse vestiging in de International French School in Amsterdam-Zuid zijn we op zoek naar een enthousiaste collega voor 10-30 uur per week. 

Pedagogisch specialist KleintjeZuid

Voor een van onze vestigingen in Amsterdam Zuid zijn wij op zoek naar een pedagogisch specialist voor 27-36 uur per week, verdeeld over 3 of 4 dagen. Ben jij op zoek naar een nieuwe stap binnen de Kinderopvang en verdieping van je werk als pedagogisch medewerker? Lees dan verder!

BOL Stagiaires pedagogisch medewerker KleintjeZuid

Voor onze vestigingen in Amsterdam zoeken wij voor minimaal twee en maximaal vier dagen per week BOL stagiaires (pedagogisch medewerker).

Solliciteren bij KleintjeZuid

Wat leuk! We nemen binnenkort contact met je op. 

upload hier je CV

upload hier je motivatie