Werken bij KleintjeZuid

Solliciteren

Leuk dat je graag wilt solliciteren bij KleintjeZuid! We hebben 2 dingen van je nodig:

 • Je C.V. 
 • Een leuke begeleidende brief waarin je meer vertelt over jezelf, de functie waar je in geïnteresseerd bent en waarom je graag bij KleintjeZuid zou willen werken.
Na ontvangst van je sollicitatie nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je vragen neem dan gerust contact met me op!
Spreek je snel.
Aniek Krom

  Vacature Update

  Ontvang alle nieuwe vacatures in je mailbox.

  Wij respecteren je privacy.

  Voor onze vestiging in de Amsterdam Rivierenbuurt zijn wij op zoek naar een meewerkend vestigingsmanager voor onze naschoolse opvang. Het gaat om een dienstverband van 36 uur/ 5 dagen per week. De meewerkend vestigingsmanager staat voor een groot deel op de groep en voert daarnaast management taken uit op kantoor.

  Bedrijfsprofiel

  KleintjeZuid is gespecialiseerd in het aanbieden van Kinder- en Naschoolse opvang en onderscheidt zich in haar aanpak door de unieke combinatie van professionele, zorgzame kinderopvang met een persoonlijke benadering. Daarbij is KleintjeZuid een vooruitstrevend kinderdagverblijf die inspeelt op de marktontwikkeling en wensen van ouders.

  De vestigingen bevinden zich op unieke locaties in Amsterdam Zuid. Kenmerkend voor alle locaties is de frisse vormgeving, zonnige uitstraling en huiselijke inrichting. In het interieur is speciale aandacht besteed aan veiligheid, verantwoord speelgoed en kindvriendelijk vormgegeven meubilair.

  Bedrijfscultuur:

  Bij KleintjeZuid werk je in jong en dynamisch team in een fijne en sfeervolle omgeving. De omgang met de kinderen, de ouders en elkaar is persoonlijk, professioneel en respectvol. Het pedagogisch beleid van KleintjeZuid gaat uit van de vier basiscomponenten: emotionele veiligheid, persoonlijke competentie, sociale competentie en normen en waarden, aangevuld met waarden die volgens KleintjeZuid essentieel zijn.

  KleintjeZuid besteedt veel aandacht aan de optimale samenstelling van het team en de individuele ontwikkeling van de pedagogisch medewerkers. We bieden opleidingen
  en cursussen aan, zorgen voor kans op doorgroeimogelijkheden en organiseren regelmatig leuke activiteiten.

  Functieprofiel

  De meewerkend vestigingsmanager is verantwoordelijk voor de conceptbewaking van KleintjeZuid en waarborgt de naleving van het kwaliteits-, pedagogisch-, en personeelsbeleid en zorgt voor optimale kwaliteit van de opvang. De meewerkend vestigingsmanager geeft op gestructureerde, inspirerende en positieve wijze leiding aan het team van twee tot zes pedagogisch medewerkers.

  De meewerkend vestigingsmanager coacht en begeleidt medewerkers zodanig dat zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Je volgt ontwikkelingen in de branche en deze vertaal je samen met je collega’s in het MT naar kansen voor de organisatie.

  De meewerkend vestigingsmanager:

  • is het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en voor ouders/verzorgers van de Naschoolse opvang;
  • geeft leiding aan medewerkers door de kwaliteit en kwantiteit van de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden te controleren, te coördineren en medewerkers te begeleiden, instrueren, coachen en motiveren, waar nodig;
  • heeft een begeleidende taak ten aanzien van de pedagogisch medewerkers bij de uitvoering van hun dagelijkse werkzaamheden en houdt daartoe periodiek kinder- en/of werkbesprekingen;
  • zorgt voor de juiste kwantitatieve en kwalitatieve bezetting binnen de betreffende organisatorische eenheid. Maakt hiertoe dienstroosters, overlegt trainingsbehoeften met de leidinggevende en/of P&O en voert (mede) werving- en selectiegesprekken;
  • Voert het wachtlijst- en plaatsingsbeleid uit conform door de directie gemaakte richtlijnen en afspraken;
  • voert intakegesprekken met ouders/ verzorgers van kinderen;
  • spreekt in voorkomende gevallen met ouders/ verzorgers over de ontwikkeling van hun kinderen en bemiddelt zo nodig in het contact met externe deskundigen;
  • heeft een signalerende, analyserende en rapporterende rol naar collega-vestigingsmanagers, formulemanager en de directie met betrekking tot knelpunten in de uitvoering van het beleid en met betrekking tot ontwikkelingen.

  Wat neem jij mee?

  Je beschikt over leidinggevende capaciteiten en je hebt een sterke persoonlijkheid. Je bent inventief, actief, energiek en straalt enthousiasme, vrolijkheid en warmte uit. Je denkt vooruit, bent accuraat, punctueel, servicegericht en stressbestendig en je kunt administratieve werkzaamheden snel en adequaat afhandelen. Daarnaast ben je computervaardig. Bovendien ben je flexibel, heb je coördinerende capaciteiten en beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift.

  Je beschikt over een in de CAO vastgestelde opleiding voor de Kinderopvang. Daarnaast beschik je over ruime werkervaring in de Kinderopvang.

  Wat bieden wij jou?

  • werken in een jong en dynamisch team;
  • werken in een sfeervolle en unieke omgeving;
  • persoonlijke benadering op de werkvloer;
  • mogelijkheden tot ontwikkeling;
  • doorgroeimogelijkheden;
  • werken met een uniek pedagogisch beleid;
  • salaris conform de CAO kinderopvang.

  Ben je geïnteresseerd?

  Indien je geïnteresseerd bent in deze functie, nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum Vitae. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Aniek Krom 020-2089920.

  Contact informatie

  KleintjeZuid
  IJsbaanpad 9
  1076 CV Amsterdam
  020-2089920
  pz@kleintjezuid.nl t.a.v. Aniek Krom

  Voor ons kinderdagverblijf in Amsterdam Zuid zoeken wij een assistent leidinggevende voor 36 uur per week.

  Bedrijfsprofiel

  KleintjeZuid is gespecialiseerd in het aanbieden van Kinder- en Naschoolse opvang en onderscheidt zich in haar aanpak door de unieke combinatie van professionele kinderopvang en persoonlijke benadering. KleintjeZuid heeft vestigingen in Amsterdam Zuid. Kenmerkend voor alle locaties is de frisse vormgeving, zonnige uitstraling en huiselijke inrichting.

  Bedrijfscultuur:
  Bij KleintjeZuid werk je in jong en dynamisch team in een fijne en sfeervolle omgeving. De omgang met de kinderen, de ouders en elkaar is persoonlijk, professioneel en respectvol. Het pedagogisch beleid van KleintjeZuid gaat uit van de vier basiscomponenten: emotionele veiligheid, persoonlijke competentie, sociale competentie en normen en waarden, aangevuld met waarden die volgens KleintjeZuid essentieel zijn.

  KleintjeZuid besteedt veel aandacht aan de optimale samenstelling van het team en de individuele ontwikkeling van de pedagogisch medewerkers. We bieden opleidingen en cursussen aan, zorgen voor kans op doorgroeimogelijkheden en organiseren regelmatig leuke activiteiten.

  Functieprofiel

  Als assistent leidinggevende ondersteun jij de vestigingsmanager bij diverse werkzaamheden zodat de dagelijkse gang van zaken binnen de vestiging op optimale wijze doorgang kan vinden.

  De assistent leidinggevende:

  • is het tweede aanspreekpunt naast de vestigingsmanager voor medewerkers en voor ouders/verzorgers;
  • zorgt voor de juiste kwantitatieve bezetting van personeel binnen de vestigingen, maakt hiervoor roosters en zorgt voor vervanging bij ziekte;
  • zorgt voor het verwerken en aanleveren van rapportages betreffende de kind- en personeelsbezetting (aanwezigheidslijsten/ roosters), en voert andere administratieve taken uit;
  • houdt toezicht op en geeft feedback op de uitvoering van de werkzaamheden van de pedagogisch medewerkers van de vestiging;
  • adviseert en ondersteunt de pedagogisch medewerkers bij voorkomende probleemsituaties bij afwezigheid van de vestigingsmanager;
  • draagt eventueel bij aan jaargesprekken die de vestigingsmanager voert met de medewerkers;
  • voert zelfstandig rondleidingen uit;
  • heeft een signalerende, analyserende en rapporterende rol naar de vestigingsmanager met betrekking tot knelpunten in de uitvoering van het beleid en met betrekking tot ontwikkelingen;
  • denkt actief mee over de invulling van en leidt, bij afwezigheid van de vestigingsmanager, de teamvergaderingen;
  • vervangt de vestigingsmanager bij afwezigheid in voorkomende werkzaamheden zoals werkbesprekingen;
  • stemt vakantie en vrije dagen af met de vestigingsmanager.


  Profiel kandidaat

  Je denkt vooruit, bent accuraat, punctueel, servicegericht en je kunt administratieve werkzaamheden snel en adequaat afhandelen. Daarnaast beschik je over leidinggevende capaciteiten en ben je computervaardig. Bovendien ben je flexibel, heb je een sterke persoonlijkheid, coördinerende capaciteiten en beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift.

  Wat bieden wij jou?

  • werken in een jong en dynamisch team
  • werken in een sfeervolle omgeving;
  • persoonlijke benadering op de werkvloer;
  • mogelijkheden tot ontwikkeling;
  • salaris conform de CAO kinderopvang.

  Functie-eisen

  Je hebt een mbo + – werk- en denkniveau. Daarnaast beschik je over ruime ervaring in de kinderopvang. Ervaring als assistent leidinggevende is een pré.

  Heb je interesse?

  Indien je geïnteresseerd bent in deze functie, nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum Vitae. Voor meer informatie kun je contact opnemen met KleintjeZuid op 020-2089920.

  Contact informatie
  KleintjeZuid
  IJsbaanpad 9-11
  1076 CV Amsterdam
  pz@kleintjezuid.nl t.a.v. Aniek Krom

  Voor onze nieuw te openen vestiging in Amsterdam Zuid zijn wij op zoek naar een vrolijke, warme en energieke pedagogisch medewerker voor 27-36 uur per week, verdeeld over 4 dagen. Je zal werkzaam zijn op de halve dagopvang en de naschoolse opvang. Ben jij de medewerker die wij zoeken en iedere dag een glimlach tovert op de gezichten van onze kinderen en ouders en daarbij aan de start te staan van een hele nieuwe locatie? Lees dan verder!

  Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen. Je werkt vanuit het verantwoorde pedagogisch beleid van KleintjeZuid, je stimuleert het essentiële ontwikkelingsproces van de kinderen en creëert stabiliteit en vertrouwen. Daarnaast besteed je persoonlijke aandacht aan kinderen én ouders.

  Functie-eisen

  Wij zoeken vrolijke, warme en energieke pedagogisch medewerkers met een klantvriendelijke houding, goede communicatieve en sociale vaardigheden. Daarnaast beschik je over een ondernemende, enthousiaste en flexibele instelling. Organisatietalent, verantwoordelijkheidsgevoel, zelfstandigheid en stressbestendigheid zijn begrippen die je niet vreemd zijn. Je bent creatief en dynamisch en hebt een groot improvisatievermogen. Je hebt inzicht in het werk en kan oplossingsgericht denken. Je stimuleert kinderen op een betrokken en professionele manier in hun ontwikkeling, je kunt je hierbij goed inleven en je hebt kennis van de ontwikkelingsfases van een kind. Je toont initiatief en hebt een motiverend en stimulerend aandeel in teamverband.

  De pedagogisch medewerkers bij KleintjeZuid:

  • hebben een relevante opleiding (afgerond);
  • Afgeronde VVE (basis) opleiding heeft de voorkeur
  • scheppen een situatie binnen de groep waarin kinderen zich veilig voelen;
  • stimuleren kinderen, door middel van uitvoering van het pedagogisch beleidsplan om zich verder te ontwikkelen;
  • begeleiden kinderen bij de dagelijkse voorkomende bezigheden;
  • dragen zorg voor de dagelijkse verzorging van kinderen;
  • dragen zorg voor goed (periodiek) contact met ouders/ verzorgers en informeren naar specifieke aandachtspunten (dagritme, voeding e.d.);
  • stemmen met collega’s af over de dagindeling, de verdeling van de werkzaamheden en dragen mede zorg voor een goede samenwerking en voor een goede overdracht;
  • verrichten licht huishoudelijke werkzaamheden in de groep en dragen medezorg voor het beheer, de aanschaf, de hygiëne en goede staat van de inventaris;
  • nemen gebruikelijk deel aan werkoverleg.

   

  Wat bieden wij jou?

  • werken in een jong en dynamisch team;
  • werken in een sfeervolle omgeving;
  • persoonlijke benadering op de werkvloer;
  • mogelijkheden tot ontwikkeling;
  • salaris conform de CAO kinderopvang.

   

  Bedrijfsprofiel

  Iedere dag een glimlach

  De dynamiek spat eraf bij KleintjeZuid! De medewerkers zijn jong van geest, ambitieus en uiterst professioneel. KleintjeZuid is gespecialiseerd in het aanbieden van Kinder- en Naschoolse opvang en onderscheidt zich in haar aanpak door de unieke combinatie van professionele kinderopvang en persoonlijke benadering. KleintjeZuid heeft vestigingen in Amsterdam Zuid. Kenmerkend voor alle locaties is de frisse vormgeving, zonnige uitstraling en huiselijke inrichting.

  Prettige voorwaarden

  KleintjeZuid besteedt veel aandacht aan de optimale samenstelling van het team en de individuele ontwikkeling van haar pedagogisch medewerkers. Naast een goed salaris conform de CAO kinderopvang, zorgen we voor een aangename werkomgeving, bieden we opleidingen en cursussen aan, creëren we doorgroeimogelijkheden en organiseren we regelmatig leuke activiteiten voor alle medewerkers.

  Solliciteren?

  Herken jij je in bovenstaande punten? Enthousiaste motivatiebrieven met cv zijn zeer welkom! Stuur je motivatie met cv naar  Aniek Krom via pz@kleintjezuid.nl.

  Heb je nog vragen? Bel dan met 020-2089920.

  BOL stagiaires KleintjeZuid
  Voor onze vestigingen in Amsterdam zoeken wij voor minimaal twee en maximaal vier dagen per week BOL stagiaires (pedagogisch medewerker).

  Gestelde eisen

  • De BOL stagiaire pedagogisch medewerker:
  • heeft een klantvriendelijke houding;
  • bezit goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • volgt de opleiding PW 3 of PW 4;
  • heeft een ondernemende, enthousiaste en flexibele instelling.

  Meer informatie: Wat bieden wij jou?
  werken in een jong en dynamisch team;
  werken in een sfeervolle omgeving;
  persoonlijke benadering op de werkvloer.

  Ben je geïnteresseerd?
  Indien je geïnteresseerd bent in deze functie, nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je cv. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Aniek Krom 020-2089920

  Contact informatie
  KleintjeZuid
  Ijsbaanpad 9
  1076CV Amsterdam
  020-2089920
  pz@kleintjezuid.nl t.a.v Aniek Krom

  KleintjeZuid biedt in de loop van 2019 haar eerste voorschoolse opvang (VVE) aan. Wil jij hieraan meewerken? Lees dan verder!

  Voor onze halve dagopvang in de Amsterdam Rivierenbuurt zijn wij op zoek naar een vrolijke, warme en energieke pedagogisch medewerker VVE voor 27,5 uur per week, verdeeld over 5 ochtenden op de groep. De locatie is geopend van 08:15 uur tot 13:45 uur en is gevestigd in de Daltonbasisschool de Rivieren. In de loop van 2019 zal deze locatie een erkend voorschools educatie (VVE) programma aanbieden, genaamd Startblokken.

  Als pedagogisch medewerker VVE heb je kennis van en aandacht voor de ontwikkeling van peuters en kennis van peuters met een taal c.q. ontwikkelingsachterstand. Je werkt volgens ons pedagogisch beleid en je levert een optimale bijdrage aan het ontwikkelen van persoonlijke en sociale competenties van peuters. Daarnaast zorg je ervoor dat de overgang van peuters en ouders naar de bassischool zo soepel mogelijk verloopt.

  Functie-eisen
  Wij zoeken vrolijke, warme en energieke pedagogisch medewerkers voor de VVE met een klantvriendelijke houding, goede communicatieve en sociale vaardigheden. Daarnaast beschik je over een ondernemende, enthousiaste en flexibele instelling. Organisatietalent, verantwoordelijkheidsgevoel, zelfstandigheid en stressbestendigheid zijn begrippen die je niet vreemd zijn. Je bent creatief en dynamisch en hebt een groot improvisatievermogen. Je hebt inzicht in het werk en kan oplossingsgericht denken. Je stimuleert kinderen op een betrokken en professionele manier in hun ontwikkeling, je kunt je hierbij goed inleven en je hebt kennis van de ontwikkelingsfases van een kind. Je toont initiatief en hebt een motiverend en stimulerend aandeel in teamverband.

  De pedagogisch medewerkers VVE bij KleintjeZuid:
  • hebben een relevante opleiding (afgerond);
  • voldoen aan de taaleis 3F en zijn in het bezit van een VVE certificaat (module 1 en 2);
  • zijn bereid om een koptraining VVE te gaan volgen;
  • hebben recente ervaring op een peuterspeelzaal/peuteropvang met VVE-programma, bij voorkeur Startblokken;
  • scheppen een situatie binnen de groep waarin kinderen zich veilig voelen;
  • stimuleren peuters, door middel van uitvoering van het pedagogisch beleidsplan om zich verder te ontwikkelen;
  • begeleiden peuters bij de dagelijkse voorkomende bezigheden;
  • dragen zorg voor de dagelijkse verzorging van peuters;
  • dragen zorg voor goed (periodiek) contact met ouders/ verzorgers en informeren naar specifieke aandachtspunten (dagritme, voeding e.d.);
  • stemmen met collega’s af over de dagindeling, de verdeling van de werkzaamheden en dragen mede zorg voor een goede samenwerking en voor een goede overdracht;
  • verrichten licht huishoudelijke werkzaamheden in de groep en dragen mede zorg voor het beheer, de aanschaf, de hygiëne en goede staat van de inventaris;
  • nemen gebruikelijk deel aan werkoverleg.

  Bedrijfsprofiel
  KleintjeZuid schittert
  De dynamiek spat eraf bij KleintjeZuid. De medewerkers zijn jong van geest, ambitieus en uiterst professioneel. KleintjeZuid is gespecialiseerd in het aanbieden van Kinder- en Naschoolse opvang en onderscheidt zich in haar aanpak door de unieke combinatie van professionele kinderopvang en persoonlijke benadering. KleintjeZuid heeft vestigingen in Amsterdam Zuid. Kenmerkend voor alle locaties is de frisse vormgeving, zonnige uitstraling en huiselijke inrichting.

  Prettige voorwaarden
  KleintjeZuid besteedt veel aandacht aan de optimale samenstelling van het team en de individuele ontwikkeling van haar pedagogisch medewerkers. Naast een goed salaris conform de CAO kinderopvang, zorgen we voor een aangename werkomgeving, bieden we opleidingen en cursussen aan, creëren we doorgroeimogelijkheden en organiseren we regelmatig leuke activiteiten voor alle medewerkers.

  Solliciteren?
  Herken jij je in bovenstaande punten? Enthousiaste motivatiebrieven met cv zijn welkom bij Aniek Krom via pz@kleintjezuid.nl.

  Voor onze vestigingen in de Rivierenbuurt en Amsterdam Zuid (Olympisch Kwartier en Hunzestraat) zijn wij op zoek naar vrolijke, warme en energieke pedagogisch medewerkers voor 27 tot 36 uur per week.

  Kom jij het verschil maken voor morgen

  Bij KleintjeZuid willen we niet alleen kinderen opvangen. We bieden baby’s, peuters, kleuters en jonge kinderen de beste basis voor de basisschool en daarna. Daarom hebben wij een eigen educatief programma ontwikkeld – STERK – waarin emotionele veiligheid centraal staat. Daarom zorgen we ook voor een dagprogramma boordevol sociale interactie. Een kind leert zichzelf namelijk (nog) beter kennen, en groeit, door contact met anderen. Meer aandacht, meer plezier, meer toekomst. Daar gaan we voor. Elke dag. Want wij weten dat later vandaag begint.

  Is onze missie ook die van jou

  Bij KleintjeZuid vinden we het belangrijk dat onze kinderen lol hebben en stralen. We horen graag het geluid van lachende kinderen en genieten van de blik van ouders die blije kinderen brengen of halen. We doen er alles aan om elke dag bij beiden een glimlach op het gezicht te toveren.

  Functieomschrijving

  Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen. Je werkt vanuit het verantwoorde pedagogisch beleid van KleintjeZuid, je stimuleert het essentiële ontwikkelingsproces van de kinderen en creëert stabiliteit en vertrouwen. Daarnaast besteed je persoonlijke aandacht aan kinderen en ouders.

Dus . . .

  • Ben jij die vrolijke, warme, energieke, sociaalvaardige en klantvriendelijke collega?
  • Heb jij een ondernemende, enthousiaste en flexibele instelling?
  • Wil jij werken in een creatieve en dynamische omgeving?

  En deel uitmaken van een team waar improvisatievermogen en denken in oplossingen centraal staat?
  Dan ben jij dé ideale pedagogisch medewerker voor KleintjeZuid!
  KleintjeZuid straalt op inspirerende plekken
. KleintjeZuid heeft vestigingen in Amsterdam Zuid en de Rivierenbuurt. Kenmerkend voor alle locaties zijn de frisse vormgeving, zonnige uitstraling en huiselijke inrichting. Voor onze laatst geopende vestiging hebben we zelfs een voormalige kerk omgebouwd tot een professioneel paradijs dat ruimte biedt aan maar liefst 6 groepen.
  Ook van onze voorwaarden word je vrolijk

  Naast een goed salaris conform de cao-kinderopvang zorgen we ervoor dat:

  • Je in een jong en dynamisch team komt te werken
  • Je elke dag werkt in een inspirerende en frisse omgeving
  • Je met een flinke korting kan sporten bij de sportschool
  • Je door opleidingen, cursussen de mogelijkheid hebt om door te groeien
  • Je veel vrijheid op de werkvloer hebt, er is veel ruimte voor eigen initiatief
  • Je bij ons jezelf kan zijn
  • Solliciteer nu


  Ook zin om elke dag met een glimlach naar je werk te gaan?! Dan ben je van harte welkom en kan je je cv sturen naar Aniek Krom via pz@kleintjezuid.nl of vul het formulier in.

  Pedagogisch groepscoach KleintjeZuid Amsterdam Zuid

  Voor onze vestiging in Amsterdam Zuid zijn wij op zoek naar een pedagogisch groepscoach voor 27-36 uur per week, verdeeld over 3 of 4 dagen. Ben jij op zoek naar een nieuwe stap binnen de Kinderopvang? Lees dan verder! 

   

  Als pedagogisch groepscoach ondersteun je onze pedagogisch coach met de coaching van medewerkers op de groep en ben je mede verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen. Je zal een coachende rol bekleden op een vaste locatie waarbij je wel op diverse horizontale groepen zal staan. Je werkt vanuit het verantwoorde pedagogisch beleid van KleintjeZuid, je stimuleert het essentiële ontwikkelingsproces van de kinderen en creëert stabiliteit en vertrouwen. Daarnaast besteed je persoonlijke aandacht aan kinderen én ouders.

  Functie-eisen 

  Bij KleintjeZuid werken vrolijke, warme en energieke pedagogisch medewerkers met een klantvriendelijke houding, goede communicatieve en sociale vaardigheden. Daarnaast beschikken ze over een ondernemende, enthousiaste en flexibele instelling. Organisatietalent, verantwoordelijkheidsgevoel, zelfstandigheid en stressbestendigheid zijn begrippen die niet vreemd zijn. Het is belangrijk dat je inzicht in het werk hebt en oplossingsgericht denkt. Je stimuleert kinderen op een betrokken en professionele manier in hun ontwikkeling, je kunt je hierbij goed inleven en je hebt kennis van de ontwikkelingsfases van een kind. Je toont initiatief en hebt een motiverend en stimulerend aandeel in teamverband.

   

  De pedagogisch groepscoach bij KleintjeZuid:

  • heeft een opleiding behaald die voldoet om te werken als pedagogisch coach volgens de CAO Kinderopvang;
  • heeft minimaal 5 jaar ervaring als pedagogisch medewerker
  • Beschikt over coachende vaardigheden voor het ondersteunen en stimuleren van medewerkers en het geven van sturing in hun doorontwikkeling
  • Beschikt over sociale vaardigheden zoals overtuigingskracht, bewaren van de eigen werkhouding en gezagsuitoefening voor het coachen, trainen en begeleiden van medewerkers.

   

  Functie taken:

  • heeft een begeleidende taak ten aanzien van de pedagogisch medewerkers bij de uitvoering van hun dagelijkse werkzaamheden en houdt daartoe periodiek kinder- en/of werkbesprekingen;
  • Je bent een voorbeeldrol voor de pedagogisch medewerkers
  • heeft een signalerende, analyserende en rapporterende rol naar de vestigingsmanager en de pedagogisch coach met betrekking tot knelpunten in de uitvoering van het beleid en met betrekking tot ontwikkelingen.
  • Helpt medewerkers in het signaleren van knelpunten en/of hiaten in hun werkzaamheden, kennis en vaardigheden in relatie tot het pedagogische beleid en achterhaalt samen hun coachingsbehoeften. Stelt een (individueel/ groepsgerichte) coachingsplan op en/of faciliteert in het opstellen daarvan.
  • Draagt bij aan de kwaliteitsverbetering door het coachen, ondersteunen en adviseren van medewerkers bij de begeleiding van de betreffende groep kinderen (ook in complexe situaties). Treedt afhankelijk van de situatie begeleidend, stimulerend of interveniërend op.
  • Bewaakt de kwaliteit van het functioneren van medewerkers en bespreekt dit met de leidinggevende.

   

  Wat bieden wij jou?

  • werken in een jong en dynamisch team;
  • werken in een sfeervolle omgeving;
  • persoonlijke benadering op de werkvloer;
  • mogelijkheden tot ontwikkeling;
  • salaris conform de CAO kinderopvang.

  Bedrijfsprofiel

  Iedere dag een glimlach

  De dynamiek spat eraf bij KleintjeZuid! De medewerkers zijn jong van geest, ambitieus en uiterst professioneel. KleintjeZuid is gespecialiseerd in het aanbieden van Kinder- en Naschoolse opvang en onderscheidt zich in haar aanpak door de unieke combinatie van professionele kinderopvang en persoonlijke benadering. KleintjeZuid heeft vestigingen in Amsterdam Zuid. Kenmerkend voor alle locaties is de frisse vormgeving, zonnige uitstraling en huiselijke inrichting.

   

  Prettige voorwaarden

  KleintjeZuid besteedt veel aandacht aan de optimale samenstelling van het team en de individuele ontwikkeling van haar pedagogisch medewerkers. Naast een goed salaris conform de CAO kinderopvang, zorgen we voor een aangename werkomgeving, bieden we opleidingen en cursussen aan, creëren we doorgroeimogelijkheden en organiseren we regelmatig leuke activiteiten voor alle medewerkers.

   

  Solliciteren?

  Herken jij je in bovenstaande punten? Enthousiaste motivatiebrieven met cv zijn zeer welkom! Stuur je motivatie met cv naar  Aniek Krom via pz@kleintjezuid.nl.

  Heb je nog vragen? Bel dan met 020-2089920.