Voor onze halve dagopvang locaties in Amsterdam zijn wij op zoek naar een vrolijke, warme en energieke VE Coach voor 24-36 uur per week. Op zoek naar een nieuwe uitdaging? We vertellen je graag meer over de functie!

Bij KleintjeZuid schijnt altijd de zon…

Als VE Coach heb je kennis van en aandacht voor de ontwikkeling van peuters en kennis van peuters met een taal c.q. ontwikkelingsachterstand. Je werkt volgens ons pedagogisch beleid en je levert een optimale bijdrage aan het ontwikkelen van persoonlijke en sociale competenties van peuters. Daarnaast zorg je ervoor dat de overgang van peuters en ouders naar de bassischool zo soepel mogelijk verloopt.

Wat bieden wij jou?

Wat neem jij mee?

Een afgerond mbo- of hbo-diploma met de juiste kwalificatie om te werken op de voorschool. Controleer hier of jouw diploma hieraan voldoet (www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang).  Je beschikt over 3F volgens de Amsterdamse normen. Daarnaast heb je groot hart voor het vak en energie voor de dag! Je bent positief en past goed in ons zonnige team.

Wil je je graag voorstellen?
Wat leuk! We zien je motivatiebrief en CV heel graag tegemoet via: pz@kleintjezuid.nl. Zou je graag telefonisch contact willen over de functie? Aniek Krom (020) 2089920 vertelt je graag meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solliciteren bij KleintjeZuid

Wat leuk! We nemen binnenkort contact met je op. 

upload hier je CV

upload hier je motivatie