Door aandacht en een persoonlijke benadering, zorgen wij elke dag voor een glimlach!

Kinderopvang Amsterdam

Wij geloven dat de kinderjaren van onschatbare waarde zijn voor de ontwikkeling van kinderen. Ons toegewijde team van professionals staat klaar om uw kind te begeleiden, te stimuleren en te inspireren terwijl ze spelen en leren in een veilige en liefdevolle omgeving.

Kinderdagverblijf

Er wordt veel aandacht besteed aan het creëren van een veilige en stimulerende omgeving, waarin kinderen zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Kleintjezuid biedt ook speciale programma’s aan, zoals muziek- en taalstimulering, om de ontwikkeling van het kind nog verder te stimuleren.

Halve dagopvang / voorschool

Bij de dagopvang kunnen kinderen van 0 tot 4 jaar terecht voor de hele dag of een dagdeel. Er is veel ruimte voor individuele aandacht en er wordt een veilige en huiselijke omgeving gecreëerd waarin kinderen zich kunnen ontwikkelen.

Bij de voorschoolse opvang kunnen kinderen vanaf 2,5 jaar voor schooltijd worden gebracht en worden opgevangen tot het begin van de schooldag. Hierbij wordt rekening gehouden met de behoeften van het kind en er worden verschillende activiteiten aangeboden om de kinderen voor te bereiden op de schooldag. Denk hierbij aan gezamenlijk ontbijten, spelletjes doen en rustige activiteiten zoals boekjes lezen.

Naschoolseopvang

Bij Kleintjezuid kunnen kinderen ook terecht voor naschoolse opvang. Na schooltijd worden de kinderen opgevangen en is er tijd voor ontspanning en spelen. Er worden verschillende activiteiten aangeboden, zoals knutselen, sporten en spelletjes doen, waarbij rekening wordt gehouden met de interesses en behoeften van de kinderen. Bij de naschoolse opvang wordt er ook aandacht besteed aan huiswerkbegeleiding en wordt er gezorgd voor een gezonde en voedzame snack. Zo kunnen ouders met een gerust hart gaan werken, terwijl hun kinderen na schooltijd in goede handen zijn bij Kleintjezuid.

Vestigingen

KleintjeZuid Museumkwartier

KleintjeZuid
Museumkwartier

KleintjeZuid
Rivierenbuurt

Solliciteren bij KleintjeZuid

Wat leuk! We nemen binnenkort contact met je op. 

upload hier je CV

upload hier je motivatie